Voor direct contact: 020 - 63 66 837

Nachtzorg Woudenberg

Nachtzorg in Woudenberg is één van onze uitstekende vormen van particuliere zorg bij u thuis. Zuster Jansen verleent professionele nachtzorg in Woudenberg, waarbij er van 23.00 uur tot 07.00 uur een zorgverlener bij u thuis aanwezig is. Onze zorgverleners kunnen bij u slapen, waardoor u in de nachten niet meer alleen bent. Bovendien kunt u altijd een beroep doen op onze zorgverlening in de nacht, bijvoorbeeld wanneer u hulp nodig heeft bij uw toiletgang. Zuster Jansen is er voor u om over u en over uw nachtrust te waken. Wij bieden u alle comfort die u nodig heeft tijdens uw nacht, maar ook voor het slapen gaan en bij het opstaan.

Verzorging voor het slapen gaan

Voordat u naar bed gaat helpen onze zorgverleners u met de persoonlijke verzorging en verpleging die u nodig heeft. Op deze manier gaat u met een fris gevoel uw nacht tegemoet. Ook kan Zuster Jansen u tijdens de nacht wisselligging geven, zodat u altijd het meeste comfort geniet.

Ondersteuning bij het opstaan

Wanneer u opstaat helpen onze zorgverleners u uit bed. We verzorgen voor u het ontbijt en zorgen ervoor dat u klaar bent voor het aanbreken van een nieuwe dag. U ontvangt de ondersteuning bij het opstaan zoals deze voor u wenselijk is.

Professionele zorg en zorgverleners

Wanneer u kiest voor particuliere thuiszorg in Woudenberg door Zuster Jansen krijgt u enkel te maken met onze meest professionele zorgverleners. Zij zijn gekwalificeerd en hebben affiniteit met diverse situaties waarin nachtzorg wordt verleend. Wij zorgen er altijd voor dat u zich goed voelt bij de zorg die u ontvangt.

Meer weten over onze professionele nachtzorg in Woudenberg? Neem dan contact op via de website van Zuster Jansen of bel naar 020 – 63 66 837 voor een gesprek met onze zorgcoördinator. Wij staan voor u klaar.

Lees meer bij Zuster Jansen